25377 Дієтологи назвали корисні і низькокалорійні продукти

Дієтологи назвали корисні і низькокалорійні продукти



Зазвичай продуктами з низькою калорійністю цікавляться виключно ті, хто вкрай ретельно стежить за своєю вагою, адже всім відомо, що зайві калорії приносять слідом за собою і зайві кілограми, які в свою чергу сильно псують фігуру.

Але насправді багато низькокалорійні продукти просто необхідні кожній людині, тому що в них міститься безліч користі і вітамінів, причому таких, яких в продуктах з більш високою калорійністю можна і не знайти, тому буде корисно дізнатися про те, які продукти до них відносяться.

Про користь цитрусових

Насамперед, варто відзначити всі цитрусові, адже, як відомо, в них міститься величезна кількість вітаміну С, а також біофлавоноїдів, які теж приносять користь людині тим, що здатні захищати організм від раку.

Фахівці стверджують, що потрібно з’їдати хоча б по одному цитрусовому фрукту в день, щоб організм отримав необхідну дозу корисних речовин.

Низькокалорійні овочі

При слові «брокколі» багато змінюються в обличчі, висловлюючи якесь огиду до цього овочу, адже його смакові якості подобаються далеко не всім. Однак цей овоч є одним з найбільш корисних, і, визначено, заслужено.

В його складі містяться фотохімічні елементи, які допомагають попереджати рак, а також в ньому майже немає вуглеводів. Корисний брокколі і для засвоєння статевих гормонів, тому що в ньому є естроген.

Якщо смак брокколі чимось не влаштовує, то його завжди можна поліпшити, наприклад, за допомогою настільки ж корисних спецій, а багато їдять брокколі разом з попередньо розплавленим сиром, і відзначають, що страва виходить дуже гідним, а головне-корисним.

Величезна кількість людей чекають настання літа тому що нарешті зможуть побалувати себе черешнею. Це, безумовно, дуже смачний продукт, але в ньому також міститься маса вітамінів і мінімум калорій. Черешня багата антиоксидантами, допомагає знизити ризик появи подагри.

Читайте також:  ХI Всероссийский конгресс «Детская кардиология 2020»

Ще один продукт, який чомусь досить рідко вживають в їжу, це артишок. А адже речовини, які є в ньому, нормалізують рівень цукру в організмі, а також артишоки є прекрасним джерелом заліза.

Зате про користь моркви знають всі з раннього дитинства, батьки постійно розповідають про те, як вона необхідна для того, щоб мати гарний зір, і це дійсно так, хоча, безумовно, у моркви є багато інших корисних властивостей, про які забувати не варто.

Наприклад, вітамін А здатний допомагати боротися із захворюваннями серця, судин і допомагає організму протистояти перед раковими захворюваннями.

Виноград взагалі в давні часи використовували для лікування багатьох хвороб. Також відзначали його властивість швидко відновлювати сили. Вчені стверджують, що у винограді міститься безліч корисних антиоксидантів.

По теме: ( из рубрики Статьи )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

два × два =

Top